Knerten gifter seg Hør utdrag

Knerten gifter seg

Knerten gifter seg

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

Dette er tredje lydbok i serien om Knerten, lest av Anne Cath. Vestly. Først blir Knerten skolegutt, så er han lastebilsjafør som drar av gårde. Det ender godt, men hjemme er det noe som er skummelt, synes Knerten ¿ iallfall sånn med en gang. Men det hjelper å få flosshatt. Det er godt at Lillebror har to kamerater fra før, nemlig den gamle snekkeren og Knerten. Lillebror er på realskolen enda han er altfor liten. Neste dag slipper han det, for da kommer tante Rundtomkring og Lille Bjørn. Da blir det Knertens tur til å være med Phillip. Hva de to skal, er en hemmelighet. Det går mot jul, mor kommer hjem fra sykehuset og Lille Knerten er på ferie hos tippoldefar.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Serie:
Knerten: 3

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
4T 8M
ISBN:
7023063050235

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"