Kokosbananas og operaslangen Hør utdrag

Kokosbananas og operaslangen

Kokosbananas og operaslangen

Lydbok

Pappa Kokos elsker å sove lenge på lørdager. Men når en operaslange flytter inn i hagen deres og synger høyt midt på natten, må Kokosbananas redde nattesøvnen til Pappa Kokos sånn at han ikke blir til en supersurpomp. Kokosbananas er en liten oppfinner som bor i den koselige bygden Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko. De helsprø oppfinnelsene til Kokosbananas får ham alltid opp i rare situasjoner og artige møter med fruktene, nøttene og dyrene i Nøttvik. Produsert av Rubicon TV AS.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-03-03
Spilletid:
13M
ISBN:
9788202588809

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"