Kongenes kamp Hør utdrag

Kongenes kamp

Kongenes kamp

Forfatter:
George R.R. Martin
Lydbok

En blodrød komet farer over himmelen. De to store lederne, lord Eddard Stark og Robert Baratheon, som tvang fram år med fred, er døde. Og fra det eldgamle Drakeberg til det iskalde Vinterfall hersker kaos. Blant kaoset vokser det fram fraksjoner som alle gjør krav på tronen. For å seire, må man ha det kaldeste ståletog det kaldest hjertet. For når kongenes kamp starter, vil hele riket skjelve. En sang om is og ild, en av verdens mestselgende og anerkjente sagaer gjennom tidene.

Språk:
Norsk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltittel:
A Clash of Kings

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-06-20
Spilletid:
19T 56M
ISBN:
9788202482985

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"