Kongsdøtrene 12 Hør utdrag

Kongsdøtrene 12

Kongsdøtrene 12

Forfatter:
Frid Ingulstad
Innleser:
Anne Ryg
Lydbok

Fyrstedømmet Rugen i Nord-Tyskland, år 1285: Femten år gamle Eufemia bor sammen med moren og morfaren, fyrst Vitslav, i hans slott. Fyrsten ønsker å gifte henne bort til den norske hertug Håkon, bror av kong Erik, og etter hans beskrivelse av den staute nordmannen ser Eufemia frem til dette. To år senere inviterer fyrsten Håkon hjem til Rugen, uten å fortelle Eufemia hvem gjesten er. De to unge blir forelsket i hverandre, men kong Erik ønsker å gifte Håkon bort til en fransk adelsdame, Isabelle de Joigny. Vil Eufemia og Håkon noen gang få hverandre?

Språk:
Norsk

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-06-24
Spilletid:
6T 54M
ISBN:
9788202499808

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"