Kongsdøtrene 6 Hør utdrag

Kongsdøtrene 6

Kongsdøtrene 6

Forfatter:
Frid Ingulstad
Innleser:
Anne Ryg
Lydbok

Tolv år gamle Malmfrid venter spent på å få treffe den mannen hun skal gifte seg med, kong Sigurd Jorsalfar, som er på vei hjem til Norge etter sitt korstog til Det hellige land. Hvordan ser kongen ut? Er han høyreist, blåøyd og vakker, slik spåkonen sa? Malmfrid ser for seg gamle Predslavas advarende pekefinger og hører de skremmende ordene hennes: Historien vil gjenta seg. Gifter du deg med den norske kongen, vil du lide samme skjebne som din tippoldefar, storfyrst Jaroslavs datter, Ellisiv Jelisaveta!

Språk:
Norsk

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2014-06-01
Spilletid:
5T 19M
ISBN:
9788202454623

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"