LasseMaja - Fengselsmysteriet Hør utdrag

LasseMaja - Fengselsmysteriet

LasseMaja - Fengselsmysteriet

Forfatter:
Martin Widmark
Lydbok

Presten har satt opp «Hamlet» i Valleby fengsel. Han vil muntre opp de innsatte med et spennende teaterstykke om mord og svik, og der rollene spilles av fanger. «Alle» i Valleby er tilstede på premieren! Forestillingen tar en uventet vri, med underlige replikker og en helsprø handling. Og når teppet går ned, vil applausen ikke ta slutt. Men hvorfor dukker ikke skuespillerne opp igjen for å ta imot hyllesten? Lasse og Maja står bokstavelig talt overfor en fengslende sak i et uvanlig miljø!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Fängelsemysteriet
Oversetter:
Tor Fretheim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2017-06-28
Spilletid:
41M
ISBN:
9788282183215

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"