LasseMaja - Motemysteriet Hør utdrag

LasseMaja - Motemysteriet

LasseMaja - Motemysteriet

Forfatter:
Martin Widmark
Lydbok

Nesten alle i Valleby har det travelt med å skape fantastiske kreasjoner til den fasjonable motevisningen på torget. Den verdenskjente moteskaperen Jean-Pierre skal kåre de to best kledde innbyggerne i byen, og premien er en reise til motehovedstaden Paris! Men nå som Jean-Pierres lille livskamerat Lulu er borte, har han mistet gnisten. Situasjonen spisser seg til når det kommer et trusselbrev: Han må gi fra seg den veldig verdifulle permen med neste års kleskolleksjon, ellers vil han aldri få se sin kjære Lulu igjen! Hva skal han gjøre? LasseMajas detektivbyrå tar saken!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Modemysteriet
Oversetter:
Tor Fretheim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-07-28
Spilletid:
47M
ISBN:
9788202554200

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"