LasseMaja - Sykkelmysteriet Hør utdrag

LasseMaja - Sykkelmysteriet

LasseMaja - Sykkelmysteriet

Forfatter:
Martin Widmark
Lydbok

Vallebys sykkelløp går av stabelen, og Lasse er en av deltakerne. Vinneren får ikke bare en gullmedalje, men kan også ta med seg 10.000 kroner hjem. Men man kan vel ikke gjøre hva som helst for å vinne? Politimesteren henger som vanlig ikke helt med, og under premieutdelingen blir det stor forvirring. Hvem er det egentlig som har vunnet sykkelløpet? Jammen flaks at Lasse og Maja er der og kan legge sammen to og to! Serien om LasseMajas detektivbyrå har titusenvis av fans.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Oversetter:
Tor Fretheim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2014-12-20
Spilletid:
40M
ISBN:
9788282185882

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"