Liljer fra jerusalem Hør utdrag

Liljer fra jerusalem

Liljer fra jerusalem

Forfatter:
Gert Nygårdshaug
Lydbok
E-bok

Oslo-politiet blir tilkalt for å bryte opp leiligheten til en eldre mann som ingen har sett på flere uker. Etter interessante funn søker politietterforskjer Skarphedin Olsen søker hjelp hos sin nevø, gourmetkokken Fredric Drum. De to trekkes inn i en fascinerende og vidtrekkende krimgåte der trådene forgreiner seg helt til Israel og blant annet involverer en forsvunnet atomkraft-forsker og et spørsmål om hvem Jesus egentlig var. Dette er bok 8 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2010-06-01
Spilletid:
8T 44M
ISBN:
9788202313234

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2011-08-11
ISBN:
9788202367053

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"