Lille Frøken Detektiv: Den beste detektiven Hør utdrag

Lille Frøken Detektiv: Den beste detektiven

Lille Frøken Detektiv: Den beste detektiven

Forfatter:
Carolyn Keene
Lydbok

Nancy og vennene hennes er overlykkelige! Tenk at de har fått hver sin billett til premieren på Galaksenes krig 2! Plutselig skjer det utenkelige. Billettene forsvinner. Eller rettere sagt, Nancys notisbok, der hun har lagt dem, forsvinner. Mens Nancy grunner over saken, dukker det opp et nytt problem. En av de mest overlegne guttene i klassen utfordrer Nancy og sier at han kan løse mysteriet før lille frøken Detektiv ... Konkurransen er i gang. Måtte den beste detektiven vinne!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
The Best Detective
Oversetter:
Hulda Westberg Sparbo

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-07-19
Spilletid:
1T 15M
ISBN:
9788202571252

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"