Lille Frøken Detektiv - Den skumle bursdagen Hør utdrag

Lille Frøken Detektiv - Den skumle bursdagen

Lille Frøken Detektiv - Den skumle bursdagen

Forfatter:
Carolyn Keene
Lydbok

Nancys venninne, Rebecca, fyller åtte år. Hun skal ha selskap om to dager. Et spennende pysj-party! Hun har laget invitasjonskortene selv, og lagt dem i konvolutter sammen med fine, små presanger til gjestene sine. Men noen stjeler invitasjonene. Noen vil ødelegge den fine festen! Heldigvis er Nancy en av bursdagsgjestene. Hun har aldri løst et mysterium før, men nå har hun lovet Rebecca å prøve å finne invitasjonene. Snart dukker det opp stadig nye ledetråder. Lille frøken Detektiv er på sporet!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
The Slumber Party Secret
Oversetter:
Hege Løvstad

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-12-20
Spilletid:
1T 17M
ISBN:
9788202571184

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"