Lillebror og Knerten Hør utdrag

Lillebror og Knerten

Lillebror og Knerten

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

I denne lydboken blir du kjent med en Lillebror først, så én til. Lillebror er en litt ensom gutt, og synes de voksne er så travle og kjedelige som ikke har tid til å leke med han. Mor er butikkdame og storebror Phillip går på skolen. Akkurat når Lillebror er ferdig med å snekre et spisst, lite, rart hus, ser han bort på noen grener. En av røttene ser ut som et lite menneske med både armer og ben og et lite hode. 'Det er nok deg som bor i dette huset, Knerten', sier Lillebror.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Serie:
Knerten: 1

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
4T 2M
ISBN:
7023063050211

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"