Mørketall Hør utdrag

Mørketall

Mørketall

Forfatter:
Arne Dahl
Lydbok

En sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland, da en fjorten år gammel jente forsvinner. Omstendighetene er såpass urovekkende at A-gruppen, politiets spesialenhet for internasjonal voldskriminalitet, blir koplet inn. Mens Sara Svenhagen og to av hennes kolleger tråler skogen i Ångermanland, står sakene i kø i Stockholm. En mann gjør et oppsiktsvekkende funn under graving i Gamla stan - og forsvinner sporløst. Bengt Åkesson utsettes for utpressing, og Paul Hjelm blir blandet inn. Og på en benk oppe på Mariaberget sitter en mann med avskåren hals. Han er drept med pianostreng - og han er ikke den eneste. Utrolig nok henger alle sakene sammen. I

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
Mörkertal
Oversetter:
Einar Blomgren

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-05-25
Spilletid:
11T 48M
ISBN:
9788202307493

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"