Mio, min Mio Hør utdrag

Mio, min Mio

Mio, min Mio

Forfatter:
Astrid Lindgren
Innleser:
Aksel Hennie
Lydbok

Bo Vilhelm Olsson har lovet å putte et brev i postkassen for fru Lundin. For det har han fått et eple. Idet han skal poste brevet, blir fristelsen for stor, og han leser det. Det er til Kongen i Landet i det fjerne. Det står at han som kongen har lett etter, er på vei, og at han bærer det gylne gulleplet i hånden, som tegn. Bosse ser på eplet sitt. Da forstår han. Det er ham kongen leter etter! Han setter seg på en benk, og ser en flaske. Det er en ånd i den! Han slipper den ut. Det er ånden fra Landet i det fjerne! Reisen kan begynne.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Mio, min Mio
Oversetter:
Odd Bang-Hansen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2004-10-15
Spilletid:
3T 18M
ISBN:
9788282182645

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"