Mormors promenade Hør utdrag

Mormors promenade

Mormors promenade

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

Mormors promenade er den femte lydboken i serien om mormor. Det nærmer seg våren, og mor, far, mormor og alle de åtte ungene blir litt kjent med 'Kommunen'. Så blir det sommer, og Go'rosa skal få gå ute i skogen hele dagen. Ungene skal være gjetere, to av gangen. Da dukker det opp seks skøyerfanter som heter Eugen, Hans, Harry, Bjørn, Monrad og Knut. Selv om de er noen store ertekroker, blir de kamerater med både ungene og mormor. Det kan være bra når 'Kommunen' vil bestemme alt helt til slutt.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
3T 20M
ISBN:
7023063050167

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"