Myren Hør utdrag

Myren

Myren

Innleser:
Ivar Nørve
Lydbok

En eldre mann blir funnet myrdet i en kjellerleilighet i Reykjavik. Gjemt under skrivebordsplaten hans finner politiet et bilde av en barnegrav. Når man klarer å tyde inskripsjonen på gravstøtten viser det seg at det ligger en fire år gammel jente der, og at hun døde i 1968. Ved hjelp av fotografiet nøster politiet opp gamle og nye forbrytelser som har ført til flere familietragedier. Samtidig forsvinner en ung kvinne fra sitt eget bryllup...Erlendur Sveinsson og hans kolleger i politiet står overfor en uvanlig komplisert og gåtefull sak som har røtter tilbake i en tid da mye var annerledes på Island. Glassnøkkelprisen for beste nordiske kriminalroman i 2002 og 2003.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
Mýrin
Oversetter:
Silje Beite Løken

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2010-10-01
Spilletid:
7T 43M
ISBN:
9788202330033

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"