Nye spell av Emil fra Lønneberget Hør utdrag

Nye spell av Emil fra Lønneberget

Nye spell av Emil fra Lønneberget

Forfatter:
Astrid Lindgren
Innleser:
Håvard Bakke
Lydbok

Emil fra Lønneberget bodde på gården Katthult i Lønneberget sogn i Småland. Og i Lønneberget var det ingen som ikke visste hvem den rampete gutten Emil var. Det var han som gjorde flere spell enn det var dager i året. I denne boka får du blant annet høre om da blodklubbrøra skvatt rundt ørene på faren, og om den gangen Emil skaffet seg hest og skremte vettet av hele Vimmerby! Innhold: 1. Nye spell av Emil fra Lønneberget 2. Da Emil sølte blodklubbrøre og spikket tremann nummer hundre 3. Da Emil skaffet seg hest 4. Da Emil holdt det store julelaget

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Nya hyss av Emil i Lönneberga
Oversetter:
Jo Giæver Tenfjord

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2006-11-24
Spilletid:
2T
ISBN:
9788282182065

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"