Ole Aleksander på farten Hør utdrag

Ole Aleksander på farten

Ole Aleksander på farten

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

Nå skal du få høre om Ole Aleksander den første dagen han har egen nøkkel. Og det er første gang han møter Ida, som blir venninnen hans. En annen dag er Ole Aleksander i et stort, fint selskap. Da holder nemlig bestemor og bestefar gullbryllup. Og i det selskapet er det bare voksne mennesker. Det hender noe som gjør at Ole Aleksander kryper under det store spisebordet der. Og så er det bare mor og far og Ole Aleksander som vet om en hemmelighet som heter Bitteliten. Ole Aleksander blir litt forskrekket når han får vite at mor må på sykehus for hun er jo ikke syk. Her får du vite hvordan det går. Ole Aleksander på farten kom i 1954. Og senere kom Ole Aleksander får skjorte, Ole Aleksander og bestemor til værs og Ole Aleksander på flyttefot. Den aller første boken om Ole Aleksander het Ole Aleksander Filibom bom bom.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
2T 48M
ISBN:
7023063050020

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"