Pippi er skipbrudden Hør utdrag

Pippi er skipbrudden

Pippi er skipbrudden

Forfatter:
Astrid Lindgren
Innleser:
Lise Fjeldstad
Lydbok

Pippi Langstrømpe er verdens sterkeste jente. Hun bor i Villa Villekulla sammen med hesten sin og apekatten Herr Nilsson. I denne lydboka får du høre om den gang Pippi og vennene hennes, Tommy og Annika, blir skipbrudne og holder på å forgå på en øde øy uten snus. Du får også høre om når Pippis pappa, kaptein Efraim Langstrømpe som er negerkonge på Kurrekurreduttøya, kommer på besøk. Det ender med at Pippi bestemmer seg for å bli med pappaen sin for å bli kurrekurreduttprinsesse på Kurrekurreduttøya. Innhold: 1. Pippi er skipbrudden 2. Pippi får fint besøk 3. Pippi går om bord

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Oversetter:
Hans Braarvig

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2003-06-15
Spilletid:
1T 2M
ISBN:
9788282182072

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"