Pippi går om bord Hør utdrag

Pippi går om bord

Pippi går om bord

Forfatter:
Astrid Lindgren
Lydbok

Pippi Langstrømpe er verdens sterkeste, snilleste og morsomste jente! Hun bor i Villa Villekulla sammen med hesten sin og apekatten Herr Nilsson. Men ensom er hun ikke, hun har jo vennene Tommy og Annika, og de kommer ofte på besøk. En dag kommer Pippis pappa på besøk til Villa Villekulla. Pippi bestemmer seg for å forlate Tommy og Annika og bli med ham til sjøs. Denne lydboken inneholder alle kapitlene fra boka «Pippi Langstrømpe går om bord».1. Pippi bor fremdeles i Villa Villekulla 2. Pippi går i butikker3. Pippi skriver brev og går på skolen4. Pippi er med på skoletur5. Pippi på marked6. Pippi er skipbrudden7. Pippi får fint besøk8. Pippi holder avskjedsfest9. Pippi går om bord.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Pippi Långstrump går ombord
Oversetter:
Agnes-Margrethe Bjorvand

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2020-05-21
Spilletid:
3T 43M
ISBN:
9788282182096

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"