Pippi går til sjøs Hør utdrag

Pippi går til sjøs

Pippi går til sjøs

Forfatter:
Astrid Lindgren
Lydbok

Pippi, Tommy og Annika drar til Kurrekurreduttøya, for Pippi har fått et brev av eneherskeren over øya, Kong Efraim I. Langstrømpe, der han befaler henne å komme. På øya bor det ikke mer enn hundre mennesker, men Pippi finner på så mye rart, at det blir aldri kjedelig.Innhold:1. Det kommer en fin herre til den bitte lille byen2. Pippi muntrer opp tante Laura3. Pippi finner en spunk4. Pippi finner på en ny spørrelek5. Pippi får et brev6. Pippi går om bord igjen7. Pippi går i land8. Pippi snakker en hai til fornuft9. Pippi snakker fornuft med Jim og Buck10. Pippi blir lei av Jim og Buck11. Pippi reiser fra Kurrekurreduttøya12. Pippi Langstrømpe vil ikke bli stor

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Pippi Långstrump I Söderhavet
Oversetter:
Agnes-Margrethe Bjorvand

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2020-05-22
Spilletid:
1T 56M
ISBN:
9788282182133

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"