Politi Hør utdrag

Politi

Politi

Forfatter:
Jo Nesbø
Innleser:
Dennis Storhøi
Lydbok

«Politi» er den tiende boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers! Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor, og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter."

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
H. Aschehoug & Co/Lydbokforlaget
Utgitt:
2020-03-10
Spilletid:
18T 3M
ISBN:
9788242180803

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"