Pulverheksa og Krokodillen Hør utdrag

Pulverheksa og Krokodillen

Pulverheksa og Krokodillen

Forfatter:
Ingunn Aamodt
Innleser:
Eli Rygg
Lydbok

Det nærmer seg vinter i Pulverskogen. Hokus og Pokus gleder seg til å ake og lage snømann. Men Krokodillen gruer seg. Det blir is på vannet og snø på bakken og huset hans kommer til å snø ned. Og han blir kald på føttene og får snø på magen. Stakkars Krokodillen! Han vil helst reise til Afrika, der det er varmt og godt. Da blir Hokus og Pokus lei seg, men vennene vet råd. Og det er sant som Pulverheksa sier: «Den som har gode venner, skal ikke fryse.» Regi: Fredrik Chr Bolin Musikk: Morten Heiberg Skuespillere: Marianne Krogness (Pulverheksa), Gustav Nilsen, Siri Nilsen

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2009-06-18
Spilletid:
19M
ISBN:
9788282182249

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"