Rødsonen Hør utdrag

Rødsonen

Rødsonen

Forfatter:
Gert Nygårdshaug
Lydbok
E-bok

Jan Vennali, norsk representant for Regnskogfondet, blir funnet hodeløs i kaiområdet i Tanjung, en by på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Skarphedin Olsen er neste mann ut. Han overtaler nevøen, Fredric Drum, til å bli med til Tanjung som er et mareritt av fuktig hete, lovløse tilstander og fattigdom. Dette er bok 10 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2008-05-01
Spilletid:
11T 26M
ISBN:
9788202280628

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2009-11-25
ISBN:
9788202327583

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"