Reisen til julestjernen Hør utdrag

Reisen til julestjernen

Reisen til julestjernen

Forfatter:
Sverre Brandt
Innleser:
Lise Fjeldstad
Lydbok

Lise Fjeldstad forteller i denne lydboken den gamle historien om Gulltopp og julestjernen, den vakre unge piken Sonja, Kongen og Julenissen. Tekstforfatter er Sverre Brandt og komponist er Johan Halvorsen, og historien har fortryllet oss nesten hver jul siden premieren på Nationaltheatert i 1924. Denne lydboka er spesielt stemningsfull med sin vakre musikk og kjente skuespillere: Per Aabel (Julemannen), Hege Schøyen (Sonja), Per Sunderland (Kongen), Mari Maurstad (Petrine) og Geir Børresen (Ole). Glade Jul synges av Sølvguttene.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
1T 16M
ISBN:
7023063010734

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"