Skjulte dyp Hør utdrag

Skjulte dyp

Skjulte dyp

Forfatter:
Arne Dahl
Lydbok

På et kummerlig kjøkken i en forstad sitter fem utvisningstruede afrikanere. Et øyeblikk etter er de bare fire. Nesten samtidig tar en innbruddstyv seg inn i en leilighet på Södermalm i Stockholm. Det blir ikke noe helt vanlig innbrudd. Idet disse dørene går opp, feier en stank av forråtnelse og gamle minner inn over politiets A-gruppe. Ikke minst treffer den kriminalinspektør Kerstin Holm, som blir mer involvert enn hun setter pris på. Mot sin vilje tvinges hun til å nærme seg skjulte ting i sin fortid.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
De största vatten
Oversetter:
Finn B. Larsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-02-26
Spilletid:
11T 12M
ISBN:
9788202609924

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"