Stormenes tid - Del 5 Hør utdrag

Stormenes tid - Del 5

Stormenes tid - Del 5

Forfatter:
Ken Follett
Innleser:
Nils Ole Oftebro
Lydbok

Folk stimer gjennom gater og streder - små og store er på bena for å overvære en henrettelse. Den dømtes gravide hustru slenger en grusom forbannelse mot bødlene og løper vekk. Det hviskes at hun heter Ellen og at hun hører til blant de fredløse. Vi er i England på 1100-tallet. Landet er splittet av borgerkrig og plaget av sult og religiøse motsetninger. Men en praktfull katedral bygges likevel i Kingsbridge. Oppføringen av katedralen skal bli skjebnesvangert knyttet til livene til de som bor i området.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Originaltittel:
The Pillars of the Earth
Oversetter:
Dag Heyerdahl Larsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-01-31
Spilletid:
6T 28M
ISBN:
9788202609795

  Populære bøker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"