Svarte-Mathilda II Hør utdrag

Svarte-Mathilda II

Svarte-Mathilda II

Forfatter:
Tor Arve Røssland
Innleser:
Anderz Eide
Lydbok

Elisabeth gler seg til språkskule i Italia. Ho og venninna Gry blir innlosjerte i eit herskapshus i utkanten av Verona, men anar fort at ikkje alt er som det skal vere i familien dei bur hos. Kvifor oppfører dei seg så rart? Og kva betyr den mystiske meldinga frå bibliotekaren Viggo? Har han funne ut meir om Philip si forsvinning? Parallelt med denne historia blir vi tatt med tilbake til Hardanger på 1800-talet, til garden Langetun der legenda om Svarte-Mathilda har sine røter. Den demoniske Svarte-Mathilda, som gøymer seg i ein spegel? Ein grøssande oppfølgjer til Svarte-Mathilda som blei nominert til Uprisen 2010.

Språk:
Norsk
Kategori:
Ungdom

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Samlaget
Utgitt:
2021-07-12
Spilletid:
3T 57M
ISBN:
9788234003707

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"