Trillefolket Hør utdrag

Trillefolket

Trillefolket

Forfatter:
Tore Renberg
Innleser:
Tore Renberg
Lydbok

En rørende og lett filosofisk bok om å finne seg selv og sin plass i verden. Kjartan er en av Trillefolket, et ganske lite og vennlig folk som har valgspråket: Hurra for hele verden. Men en dag er Kjartan lei av å være en av en gruppe. Han vil finne ut hvordan det er å være bare Kjartan og begir seg ut i verden. Der møter han mange mennesker og menneskeskjebner. Særlig er møtet med Marjuska i Praha som bærer hele familien sin med seg i en eske et rørende bekjentskap og en sterk historie.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2021-09-28
Spilletid:
1T 15M
ISBN:
9788202677046

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"