Trofaste Knerten Hør utdrag

Trofaste Knerten

Trofaste Knerten

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

Dette er den andre lydboken i serien om Knerten, som Anne Cath. Vestly leser selv. I denne lydboken er Lillebror og Knerten med mor til butikken på Gampetreff. Hun jobber der, og Knerten og Lillebror forstyrrer henne nesten aldri når hun er butikkdame. Vi skal på besøk til prinsessen, eller Vesla som hun heter til hverdags. Storebror Phillip strever med en stil han har på skolen. Lillebror prøver dessverre å hjelpe ham litt, og da blir Phillip så morsk at det er like før Lillebror tror han må flytte hjemmefra.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Serie:
Knerten: 2

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
3T 39M
ISBN:
7023063050228

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"