Verdas mest forelska par Hør utdrag

Verdas mest forelska par

Verdas mest forelska par

Forfatter:
Rune Belsvik
Innleser:
Rune Belsvik
Lydbok

Alle stader i verda finst det forelska par. I Bløygen var det Bidger og Esmiluni. Av og til var dei så forelska at utelampa blinka.Bløygen er ein liten stad med tretten innbyggjarar i alt, med lyktestolpe og rosebed, kommunestyre og blandakor. Då verdsmeisterskapen i pludring og romantikk blei lyst ut, bestemte kommunestyret at Bidger og Esmiluni skulle meldast på og at dei siste slantane i kommunekassa skulle brukast på dei for å gjera bygda kjend. Men i Bløygen budde òg Bjørn Disel. Han hadde ein stor draum i verda: At det var han som skulle bli kjærast med Esmiluni.Rune Belsvik blei tildelt Brageprisen 2000 for beste ungdomsbok, og har eit breitt og mykje verdsett forfattarskap bak seg. No har han dikta ei vedunderleg forteljing for barn og vaksne om kjærleikens magi og utfordringar, og om kva som kan henda når forelskinga skal på utstilling.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2008-05-01
Spilletid:
3T 35M
ISBN:
9788202280789

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"