Listen and read

Step into an infinite world of stories

  • Read and listen as much as you want
  • Over 1 million titles
  • Exclusive titles + Storytel Originals
  • 7 days free trial, then €9.99/month
  • Easy to cancel anytime
Subscribe Now
Details page - Device banner - 894x1036

Ne Dilediğine Dikkat Et: Clifton Günlükleri - Bölüm 4

260 Ratings

4.6

Series

4 of 7

Duration
11H 5min
Language
Turkish
Format
Category

Fiction

"Clifton Günlükleri"nin dördüncü kitabı "Ne Dilediğine Dikkat Et" Harry Clifton ve karısı Emma’nın, ölümcül bir araba kazası geçiren oğulları Sebastian’a ne olduğunu öğrenmek için apar topar hastaneye gitmesiyle başlıyor. Peki kazada kim öldü? Sebastian mı yoksa en iyi arkadaşı Bruno mu?

Ross Buchanan, Barrington Gemi İnşaat’ın başkanı olarak istifa etmeye zorlanınca Emma Clifton onun yerine geçmek ister. Ancak şirket, lüks gemisi "Buckingham"ı inşa etmeyi planlarken Don Pedro Martinez, Barrington’ların aile şirketini ortadan kaldırmak için acımasız adamı Binbaşı Alex Fisher’ı içeri sokmayı planlamaktadır. Londra’da ise Harry ve Emma’nın evlatlık kızları Slade Güzel Sanatlar Okulu’nda burs kazanır ve orada, kendisine evlenme teklifi eden Clive Bingham’a âşık olur.

Jeffrey Archer çoksatar bir İngiliz yazar ve eski politikacıdır. Eğitimini Oxford’da tamamladıktan sonra sırasıyla Parlamento Üyesi, Muhafazakâr Parti’nin başkan yardımcısı ve Lordlar Kamarası’nın üyelerinden biri olmuştur. Siyasi kariyeri bir skandalla sona erince yazmaya geri dönmüş ve kitapları dünya çapında 275 milyondan fazla baskıya ulaşmıştır.

Jeffrey Archer belki de en çok "Clifton Günlükleri" ve New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde bir zamanlar bir numarada olan ve Peter Strauss ile Sam Neill’ın başrollerini paylaştığı, gişe rekorları kırmış mini televizyon dizisinin de ilham kaynağı olan "Kane and Abel" ile tanınmaktadır.

Yalancı şahitlik sebebiyle 2001’de hapis cezası aldıktan sonra deneyimlerinden esinlenerek, çok beğenilen ve kurgusal olmayan serisi "Prison Diaries"ı (Hapishane Günlükleri) yazmıştır. Üç bölümden –"Hell" (Cehennem), "Purgatory" (Araf), "Heaven" (Cennet)– oluşan bu seri, Dante’nin "İlahi Komedya"sı etrafında şekillenmiştir.

© 2022 SAGA Egmont (Audiobook): 9788726494884
© 2022 SAGA Egmont (Ebook): 9788726494310

Translators: Filiz Çakır

Release date

Audiobook: February 1, 2022
Ebook: February 1, 2022

Others also enjoyed ...

This is why you’ll love Storytel

  • Listen and read without limits

  • 800 000+ stories in 40 languages

  • Kids Mode (child-safe environment)

  • Cancel anytime

Unlimited stories, anytime

Unlimited

Listen and read as much as you want

9.99 € /month
  • 1 account

  • Unlimited Access

  • Offline Mode

  • Kids Mode

  • Cancel anytime

Try now