942 Évaluations
3.77
Série
Partie 5 undefined 5
Langue
Suédois
Catégorie
Fiction
Durée
5h 21min

Dina ängder gröna

Auteur: Sara H. Olsson Narrateur: Fredde Granberg Livre audio

Det har varit dåligt med bokningar till hotellet Vita huset under hösten. Nina och Johanna funderar på hur de kan locka till sig gäster. När Johanna läser en artikel om hur fågelskådare släpper allt och vallfärdar till platser där ovanliga fågelarter siktats, får hon en briljant idé.

Samtidigt som affärerna tar fart har Johanna fullt upp med att ta hand om sin fyraårige son, som hon dumt nog tagit ur förskoleverksamheten. Konsten att balansera jobbet med föräldraskapet visar sig vara svårare än hon trott.

I sin tur går Nina i hemlighet och funderar över livet. Kanske är det inte hotellägare hon vill vara i resten av sina dagar? När hon oväntat får ett spännande erbjudande ställs allt på sin spets. Men hur lägger hon fram det för Johanna utan att riskera deras vänskap?

Även den evige ungkarlen Klarne har omvärderat sitt liv och skaffat sig nya, jämnåriga vänner. Men då en av fågelskådarna börjar bli väldigt påstridig kan han inte riktigt förstå hennes avsikter. Hur mycket förändring klarar egentligen en gammal gubbe?

”Dina ängder gröna” är den femte, fristående delen i Hallavikserien. En humoristisk och underhållande feelgood-berättelse om kärlek, vänskap och små vita lögner.

© 2021 Word Audio Publishing (Livre audio) ISBN: 9789180001809

Explorer plus