2318 Évaluations
4.01
Langue
Danois
Catégorie
Documents et essais
Durée
3h 41min

Ikke savnet

Auteur: Andrea Bak Narrateur: Vibeke Hastrup Livre audio

IKKE SAVNET er en på samme tid grum og hjerteskærende fortælling om seriemordere og om deres udsatte ofre.

93 kvinder. Så mange har USA's nok værste seriemorder, Samuel Little, indrømmet at have slået ihjel. Det, hans mange ofre havde tilfælles, var, at de alle befandt sig på samfundets bund. Det er den slags ofre, man kalder ”the less dead” - de mindre døde. Samuel Littles ofre var narkomaner og prostituerede, og det betød, at der sjældent var nogen, der savnede dem, og at man gjorde langt mindre for at opklare mordene på dem.

I denne true crime fortæller journalist og forfatter Andrea Bak om tre meget skræmmende seriemordere, der helt bevidst gik efter ofre, som de vidste ikke ville blive savnet, og hvis mord ikke ville blive efterforsket. Seriemordere, som fandt og udnyttede ofre, der ud fra den gængse opfattelse ikke betød noget. Hjemløse, homoseksuelle, prostituerede, alkoholikere og narkomaner.
Det er seriemorderen Samuel Little, der voldtog og kvalte kvinder i 19 amerikanske stater, og som var aktiv i 35 år. Bruce McArthur, der slog mindst otte homoseksuelle mænd ihjel i sin hjemby Toronto, uden at nogen gjorde noget særligt for at efterforske deres forsvinding. Og det er den unge seriemorder, Cody Legebokoff, som voldtog og myrdede kvinder, der blaffede langs den øde landevej, der også kaldes The Highway of Tears, fordi så mange kvinder er forsvundet her. To af Cody Legebokoffs ofre var aboriginals, hvis mord ikke blev prioriteret særlig højt i politiets efterforskning.

© 2022 Storytel Original (Livre audio) ISBN: 9789180368636 Titre original: Mord på samfundets bund

Explorer plus