12 Évaluations
3.58
Langue
Danois
Catégorie
Romans d'amour
Durée
13h 48min

Stellas genkomst

Auteur: Rie Osted Narrateur: Judith Rothenborg Livre audio

"Stellas genkomst" er en dramatisk roman i to dele om to kvindeskæbner.

Første del handler om den polske jøde Mirja, som sammen med sin mand Anton og deres to små børn må flygte over Østersøen i 1941. Destinationen er Øland, men turen ender ikke just, som hun havde håbet på.

Romanens anden del følger Marta i nutidens Danmark. Hun er barnebarn af polske flygtninge. Marta er plaget af skyld og skam – følelser der til sidst får hende til at forlade sin mand uden varsel. Marta søger indsigt i sine følelser. En indsigt der bringer hende tættere på Mirja – til trods for de mange årtiers adskillelse.

Rie Osted (f.1940) er en dansk forfatter, journalist, redaktør og klummeskribent. Rie Osted begyndte at arbejde som journalist i 1969 og har blandet andet været tilknyttet avisen Jyske Vestkysten, ALT for damerne og Berlingske Tidende. Rie Osted debuterede med romanen "Kærlighed er en blå fugl" i 1985.

(Om bogens første del): "Det er en rigtig skæbnefortælling, forfatteren her har fået strikket sammen, og vel får hun noget forærende af dramatikken, men hun formår sandelig også at forløse sin historie og fange sin læser. Det er godt gået og i bedste forstand professionelt."
- Susanne Bertram, Kristeligt Dagblad

"En flot roman med to medrivende kvindeskæbner."
- Marianne Eilenberger, BT

© 2017 Lindhardt og Ringhof (Livre audio) ISBN: 9788711824160

Explorer plus