3568 Évaluations
4.01
Série
Partie 2 undefined 6
Langue
Suédois
Catégorie
Policiers et suspense
Durée
10h 51min

Tusen piskrapp

Auteur: Nis Jakob Narrateur: Fredde Granberg Livre audio

Den andra delen i den spännande thrillerserien om den oberäkneliga före detta elitsoldaten Andreas Wolf

Den ryska polisen Inessa har hamnat i klorna på den danske seriemördaren som hon har varit på jakt efter genom Europa, och han har lyckats överlista och kidnappa henne. Wolf beger sig mot Krakow i en desperat jakt på seriemördarens gömställe i hopp om att kunna rädda Inessa i tid – innan galningen torterar och tar livet av henne och lägger ut dådet för allmän beskådan på internet.

I Saudiarabien tilldelas en bloggare femtio av tusen piskrapp bunden till en stolpe. Hans enda brott var att uttrycka en åsikt om landets religiösa regim. Wolf får i uppdrag av organisationen han jobbar för att befria den fängslade bloggaren innan han hinner utsättas för fler delar av sitt spöstraff. Hemma i Danmark står Wolfs psykiater Anna också inför ett allvarligt dilemma. Hon har nämligen fått bevis för att han har ingått i ett olagligt uppdrag i Afghanistan.

Wolf inleder en kamp mot klockan och det förflutnas demoner i hopp om att rädda fler än ett liv. Men klarar han av att inte ge efter för den stenhårda pressen?

Nis Jakob föddes 1961 i Albertslund och växte upp i en lärarfamilj. Han bestämde sig för att bli författare när han var tio år gammal, men har också arbetat som bland annat barnboksillustratör, karikatyrtecknare, filmregissör och rocksångare. Sedan debuten 1999 har Nis Jakob vid flera tillfällen toppat bästsäljarlistorna i hemlandet Danmark.

© 2022 Bokförlaget NoNa (Livre audio) ISBN: 9789189357211 Titre original: 1000 piskeslag Traducteur: Leif Jacobsen

Explorer plus