111 Évaluations
4.24
Série
Partie 1 undefined 3
Langue
Danois
Catégorie
Fiction
Durée
16h 30min

Verden i flammer 1 - Hvor er Natalie?

Auteur: Herman Wouk Narrateur: Paul Becker Livre audio

I trebindsværket "Verden i flammer" følger vi ligesom i den foregående trilogi, "Europa i flammer", familien Henry: Kommandørkaptajnen Victor, kaldet Pug, hans kone, Rhoda og sønnerne Warren og Byron, den første bataljonschef, den anden sekondløjtnant og gift med den jødiske kvinde Natalie.

I "Hvor er Natalie?" bor Natalie sammen med sin lille søn hos sin onkel, forfatteren Aaron Jastrow, i den italienske by Siena. Ved udvekslingen af amerikanske journalister bliver de holdt tilbage og føler sig efterhånden så truede, at de beslutter sig for at flygte fra Italien i håb om at komme til Lissabon. Og dermed mister Byron den skrøbelige kontakt, han har haft med sin kone...

Herman Wouk (1915-2019) var en amerikansk bestsellerforfatter, der skrev en lang række historiske romaner, der opnåede stor popularitet verden over. Han vandt Pulitzer-prisen for romanen "Mytteriet på Caine", og hans trilogier "Europa i flammer" og "Verden i flammer" blev filmatiseret og vist på fjernsynet i talrige lande.

© 2021 Lindhardt og Ringhof (Livre audio) ISBN: 9788726572520 Traducteur: Marit Lise Bøgh