De God van Abraham, Isaak en Jakob: Bijbelstudies Fragment

De God van Abraham, Isaak en Jakob: Bijbelstudies

De God van Abraham, Isaak en Jakob: Bijbelstudies

Luisterboek
E-book

Bekende Bijbelverhalen belicht: inspirerend en verhelderend. Abraham, Isaak en Jakob en hun vrouwen waren gewone mensen. Ze leefden vierduizend jaar geleden en in een andere cultuur. Maar het waren wel mensen met dezelfde gevoelens, verlangens en onzekerheden als wij. Wie ook nog altijd Dezelfde is, is de God van Abraham, Isaak en Jakob. Hij beloofde hun veel. Sommige beloften werden gedurende hun leven vervuld. Andere lagen in de toekomst. En ondanks hun tekortkomingen bleef Hij altijd achter hen staan.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Spiritualiteit

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
KokBoekencentrum
Verschenen:
2019-10-08
Lengte:
6U 47M
ISBN:
9789043533300

Meer info over het e-book:

Uitgeverij:
KokBoekencentrum Non-Fictie
Verschenen:
2012-08-30
ISBN:
9789043520850

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"