De Shining Fragment

De Shining

De Shining

Auteur:
Stephen King
Voorlezer:
Roel Fooij
Luisterboek
E-book

Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny verblijven in het Overlook Hotel, waar Jack is ingehuurd als huismeester. Danny heeft een gave: ''het licht', zoals de oude meneer Hallorann het noemt. In het Overlook Hotel nemen Danny's visioenen angstaanjagende vormen aan. Hevige sneeuwstormen sluiten het gezin volledig af van de buitenwereld. Het hotel zou verlaten moeten zijn, maar wie is de dame in kamer 217 en wie zijn de gemaskerde gasten die maar met de lift op en neer blijven gaan..?

Taal:
Nederlands
Categorie:
Spanning
Oorspronkelijke titel:
The Shining
Vertaler:
Lia Belt

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
LS Amsterdam
Verschenen:
2020-03-27
Lengte:
19U 17M
ISBN:
9789024591367

Meer info over het e-book:

Uitgeverij:
Luitingh Sijthoff
Verschenen:
2014-11-28
ISBN:
9789024566730

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"