Denken als Donald Trump Fragment

Denken als Donald Trump

Denken als Donald Trump

Auteur:
Victor Vlam
Voorlezer:
Timo Kamst
Luisterboek
E-book

President Donald Trump was pas dertig toen hij de Trump Tower bouwde in Manhattan. Het was de start van een carrière vol successen en controverses die hem uiteindelijk tot het Witte Huis zou brengen. Trump verloor miljarden en verdiende miljarden. Wat kunnen we van hem leren?

Hoe doen ze dat toch, de zakelijke genieën over wie we het ene na het andere succes horen? Lees het in de serie Topondernemers, waarin de successen (en de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernemers worden ontrafeld.

Taal:
Nederlands

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Bookora
Verschenen:
2020-06-02
Lengte:
2U 37M
ISBN:
9789462552920

Meer info over het e-book:

Uitgeverij:
Bookora
Verschenen:
2021-03-25
ISBN:
9789461263209

  Probeer ook

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"