Eclips

Auteur:
Erin Hunter
Binnenkort als luisterboek 2022-06-28

De voorspelling is duidelijk: er komt iets duisters aan wat zelfs de SterrenClan niet aankan. Alleen de vermogens van drie katten zullen deze duisternis kunnen afwenden. De verantwoordelijkheid is groot, maar toch willen Gaaipoot, Hulstpoot en Leeuwpoot niets liever dan die macht hebben. Leeuwpoot verlangt ernaar onoverwinnelijk te zijn, Hulstpoot wil een grote leider zijn en Gaaipoot weet dat hij als enige in het verleden en in de toekomst kan kijken. Dan wordt de DonderClan ineens aangevallen en worden de krachten van de drie jonge katten op de proef gesteld.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Kids
Vertaler:
Huberte Vriesendorp

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Rubinstein Audio
Verschenen:
2022-06-28
ISBN:
9789464300178

  Probeer ook

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"