Ochtend- en avondmeditaties Fragment

Ochtend- en avondmeditaties

Ochtend- en avondmeditaties

Auteur:
Louise Hay
Voorlezer:
Griet Colruyt
Luisterboek

Louise Hay helpt je de dag te beginnen en de dag te sluiten met twee positieve meditaties. Positieve veranderingen zullen makkelijker plaatsvinden. Dit luisterboek bestaat uit twee onderdelen: 1. Louise helpt je om de dag te beginnen met dankbaarheid en positieve affirmaties die nieuwe mogelijkheden openen. 2. Louise helpt je om de dag te sluiten in dankbaarheid voor alles wat je hebt ervaren en bereidt je voor op een rustige slaap. Als deze ideeën een deel van je bewustzijn worden, zullen positieve veranderingen makkelijk en vanzelf plaatsvinden.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Spiritualiteit

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Uitgeverij AnkhHermes
Verschenen:
2016-07-01
Lengte:
50M
ISBN:
9789020213331

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"