Prins van Oranje Fragment

Prins van Oranje

Prins van Oranje

Luisterboek

Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven? Wat moet je doen om die te bevrijden? Lukt dat de zeer eigenwijze prinses Aya, ondanks een kwaadaardige reus en een stinkjaloerse kikker? En is zo'n prins dan eigenlijk ook oranje? Prins van Oranje is een muzikaal sprookje over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, over verliezen en winnen. Maar natuurlijk vooral over de liefde! Alles bij elkaar wel een heel groot sprookje, toch? Eigenlijk is het meer een 'sprook'... Luister naar het verhaal en de liedjes, voorgelezen en gezongen door Jeroen Kramer en Dieuwertje Blok.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Kids

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Uitgeverij Rubinstein
Verschenen:
2021-11-04
Lengte:
54M
ISBN:
9789047640134

  Probeer ook

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"