Schemering Fragment

Schemering

Schemering

Auteur:
Erin Hunter
Luisterboek

De katten van de DonderClan zijn volop hun nieuwe leefgebied aan het verkennen en doen de ene na de andere gevaarlijke ontdekking. Hierdoor blijft de verboden, onmogelijke liefde van Sintelvel verborgen, voor wie het als medicijnkat ten strengste verboden is om een partner te hebben. Ook Loofpoel maakt een riskante beslissing en er worden nieuwe katten in de Clan toegelaten. Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks, een gebeurtenis die de Clan het leven van een geliefde kat kost …

Taal:
Nederlands
Categorie:
Kids
Oorspronkelijke titel:
Twilight
Vertaler:
Huberte Vriesendorp

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Storytel Publishing NL
Verschenen:
2021-11-24
Lengte:
8U 35M
ISBN:
9789464300123

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"