Vuurproef Fragment

Vuurproef

Vuurproef

Auteur:
Erin Hunter
Voorlezer:
Sinem Kavus
Luisterboek

In dit laatste deel van de eerste serie van de Warrior Cats is Blauwster dood en volgt Vuurhart haar als DonderClanleider op. Tijdens het ritueel bij de SterrenClan ontvangt hij niet alleen zijn negen levens en zijn nieuwe naam, maar ook een visioen van naderend gevaar. De geest van Blauwster geeft hem ook een boodschap mee. Met die boodschap en zijn nieuwe rol moet hij zijn Clan koste wat het kost beschermen tegen Tijgerster, die nog altijd een groot gevaar vormt voor de Clan.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Kids
Oorspronkelijke titel:
The darkest hour
Vertaler:
Huberte Vriesendorp

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Storytel Publishing NL
Verschenen:
2021-06-30
Lengte:
8U
ISBN:
9789464300079

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"