Hør utdrag
Nuckan - Malin Lindroth

Nuckan

Nuckan

3.76 1951 5 Forfatter: Malin Lindroth Innleser: Malin Lindroth
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Nuckan, finns hon?

Malin Lindroth är 52 år, barnlös och har levt ensam i nästan trettio år. När hon presenterar sig som ofrivilligt ensam blir reaktionerna starka och hon frågar sig vilka historier om livet utanför tvåsamhetsnormen som är möjliga att berätta. Därför bestämmer hon sig för att skriva om en livserfarenhet som efterfrågas lika lite idag som i det förflutna.

Malin Lindroth vill reclaima ordet nucka. Ta tillbaka det fulaste namnet och tvätta skammen ur det. Detta är ett befrielseprojekt, ett ifrågasättande av de normer som vi fortfarande är så knutna till - och kanske blinda inför - och ett beredande av plats för den större berättelsen om kärlek, makt och relationer.
Språk: Svensk Kategori: Fakta Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2018-08-27
Spilletid: 2T 28M
ISBN: 9789113092843

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2018-05-04
ISBN: 9789113089409
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå