Aurora og pappa Hør utdrag

Aurora og pappa

Aurora og pappa

Forfatter:
Anne-Cath. Vestly
Lydbok

Pappa har endelig tatt lappen, og tar med seg Aurora på den første kjøreturen. Det går ikke helt bra. Mamma føler seg veldig usikker når hun sitter på. Da bestemmer pappa seg til å øve mer, og en dag beviser han at han kan kjøre lastebil! Det er sommer, men pappa og mamma bestemmer at de venter med ferien til november, for da er pappa ferdig med studiene. Det er ikke alltid like lett for pappa å få arbeidsro, for han er så snill at han til og med handler klær for bestefarmor. Aurora og Sokrates er selvsagt med, men Sokrates forsvinner for dem. Borte blir pappas historiebok og mammas hekletøy også, når de endelig kommer seg på ferie, men alt har en forklaring.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Serie:
Aurora: 2

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Egmont Publishing Norge
Utgitt:
2019-12-25
Spilletid:
2T 58M
ISBN:
7031650750338

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"