Avkom Hør utdrag

Avkom

Avkom

Forfatter:
Amalie Skram
Innleser:
Eilif Armand
Lydbok

I romansyklusen Hellemyrsfolket følger Skram en slekts historie gjennom flere generasjoner. Dette er fjerde og siste bind, og forteller om Severin, Siverts sønn, som velger en mørk avslutning på sitt liv. Severins søster Fie har en sentral plass i boken, og får en helt annen skjebne enn broren. Felles for de to søsknene er at livet deres domineres av en ufattelig kjærlighetsløs mor. Den rike og lykkelige konsulfamilien Smith danner en skarp kontrast til Myre familien. Likevel er de to familienes liv vevet sammen på avgjørende områder. De tre første bøkene i syklusen er Sjur Gabriel, To venner og S.G. Myre.

Språk:
Norsk
Kategori:
Klassikere

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2010-01-01
Spilletid:
12T 57M
ISBN:
9788202316624

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"