Born to Run - bok 2 Hør utdrag

Born to Run - bok 2

Born to Run - bok 2

Forfatter:
Bruce Springsteen
Innleser:
Håvard Bakke
Lydbok

I selvbiografien Born to Run beskriver Bruce Springsteen oppveksten i Freehold i New Jersey, blant 'poesi, fare og mørke' som ga næring til fantasien hans. Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker - fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess. Hudløst og ærlig forteller han også for første gang om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter, og avslører hvorfor sangen 'Born to Run' har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over.

Språk:
Norsk
Kategori:
Biografier
Originaltittel:
Born to Run
Oversetter:
Kjersti Velsand

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-08-29
Spilletid:
6T 21M
ISBN:
9788202563448

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"