Brødrene Løvehjerte Hør utdrag

Brødrene Løvehjerte

Brødrene Løvehjerte

Forfatter:
Astrid Lindgren
Innleser:
Svein Tindberg
Lydbok

Brødrene Løvehjerte er Astrid Lindgrens fantastiske eventyr om de to brødrene Karl og Jonatan Løve. Karl og Jonatan gjenforenes etter sine korte liv på jorden i landet Nangijala der «eventyrets og leirbålets tid» hersker. Nå skal de bare være lykkelige i Kirsebærdalen der deres lille hvite hus ligger. Men det skal vise seg at det også er ondskap i dette paradiset. Karl og Jonatan tar opp striden mot den onde ridderen Tengil og dragen hans, Katla, og blir til de modige Brødrene Løvehjerte.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Bröderna Lejonhjärta
Oversetter:
Jo Giæver Tenfjord

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2003-11-15
Spilletid:
5T 39M
ISBN:
9788282182430

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"